SZÉPSÉG, EGÉSZSÉG, TERÁPIA

HAJSZÁRÍTÓK , HAJVASALÓK, HAJFORMÁZÓK, HAJSÜTŐK, HAJVÁGÓK FÉRFIAKNAK, MELEG HAJKEFE, LADY LINE ARCKEZELÉS

NAPPALI, KONYHA , HÁLÓSZOBA

VASALÓ/GŐZÁLLOMÁS, ROBOTGÉP, KONYHAI KISGÉPEK, PORSZÍVÓK, ÁGYMELEGÍTŐK/TAKARÓ/HŐPÁRNA, HŐSUGÁRZÓ

HAJSZÁRITÓK

Hatékony és kímélő hajszárítás - You are Bellissima

HAJVASALÓK

Hajvasalók széles kínálata

HAJFORMÁZÓK

Különleges hajformázók,, hajkefék meleg levegővel

HAJSÜTŐK

Prémium hajvasalók az Imetec-től

HAJVÁGÓK

Trimmelők, szakáll- és hajvágók, orr- és fülszőrvágók

PORSZIVÓK

Akkumulátoros és hagyományos porszívók, gőztisztítók

MELEGITŐ TAKARÓK

Kényeztesse családját prémium ágymelegítőinkkel

KONYHAI GÉPEK

Kávédaraláók, turmixgépek

KONYHAI GÉPEK

Turmixgépek, tésztadagasztók, húsdarálók

HŐSUGÁRZÓK

Megbízható és takarékos hősugárzók az Imetec-től

Partnereink

A Privát kft partnerkörébe tartoznak- szakáruházláncok, hypermarketek, szak kiskereskedelmi hálózatok, független kiskereskedelmi üzletek A cég disztibúciója az egész ország területére kiterjedő.

Partnereink

A Privát kft partnerkörébe tartoznak- szakáruházláncok, hypermarketek, szak kiskereskedelmi hálózatok, független kiskereskedelmi üzletek A cég disztibúciója az egész ország területére kiterjedő.

Vásároljon európai minőséget a legnagyobb raktárkészletről, a kizárólagos forgalmazótól. Termékeink 2 év garanciát adunk. Az általunk forgalmazott eszközök minden a forgalmazáshoz szükséges engedéllyel rendelkeznek. Cégünk 20 éve a háztartási kisgépek specialistája, ne kockáztasson, válassza a minőséget. Ismerkedjen meg kínálatunkkal, keresse képviselőnket, ill. kérje partnereknek összeállított havi hírlevelünket egy sales@privatkft.hu!

A Privát kft 1990-ben alakult. A cég saját telephellyel, 1400 m2raktárbázissal, gépparkkal és saját szállitó kapacitással rendelkezik. A Privát kft partnerkörébe tartoznak- szakáruházláncok, hypermarketek, szak kiskereskedelmi hálózatok, független kiskereskedelmi üzletek A cég disztibúciója az egész ország területére kiterjedő. Kérdése van? sales@privatkft.hu!

Az Imetec olasz márka, kiváló minőség és folyamatos innováció jellemzi. Célunk, hogy újradefiniáljuk az otthoni kényelem és wellness szabványait. A filozófia eredményeit bizonyítja, hogy az Imetec Olaszországban piacvezető, Európa szerte elismerést minőség és megbízhatóság terén.

Bellissima szépségápolás: hajszáritók, hajformázók, hajsimitók, hajvágók. A Bellissma magyarországi nagykövete Hajas László mesterfodrász, személyes ajánlása megtalálható a termékeken.

Elektromos konyhai kisgépek, turmixgépek, aprítók, szendvics sütők

KERESSEN MINKET

Címünk: 8000 Székesfehérvár Sereg u. 11.